Private SpaMillennium Spa & Wellness Centre

екипътна Millennium Spa & Wellness Centre

запознайте се с екипа

Make your private spa experience complete with the Signature therapies for each of the exclusive spa suites!

Цветелина РайчеваСпа Мениджър

С магистърска степен по специалност "Спа култура източник и аква практики и като специалист в областта на Спа и уелнес услугите за красота и здраве, Цветелина има дългогодишен опит както Спа терапевт, консултант, експерт и управител. Нейната сила и страст е в индивидуално диагностициране и прилагане на ефективни Спа и източни въздействия за превенция и профилактика на Вашето здраве.

Татяна ГеоргиеваМасажист терапевт и консултант

След като завършва Национална Спортна Академия -"Васил Левски" с разширено обучение по различните видове масажи, Татяна осъзнава, че нейното признание е да помага на хората. Тя специализира в различни видове масажи - рефлексотерапия, класически,ароматерапия, дълбокотъканен, козметичен и много други. Индивидуалният подход към всеки един клиент е водещото в нейната практика.

Александра ГеоргиеваKинезитерапевт/ Mасажист

С опит в сферата на възстановителните процедури, Александра е магистър по кинезитерапия от Националната спортна академия. Тя се радва да помага както на здрави хора, така и на хора с различни здравословни проблеми, за да им помогне да развият знания за укрепване и възстановяване на здравето си чрез движение. Нейната сила е лечебният масаж, както и диагностиката и профилактиката на различни здравословни проблеми.

Даниел СтояновKинезитерапевт/ Mасажист

Даниел е специализирал кинезитерапия и е завършил Югозападния университет.Kaто бивш спортист, неговата страст е спортният и тай масаж . Той непрекъснато разширява своя опит, като посещава различни допълнителни курсове.

Цветелина БаладжоваМасажист терапевт и консултант

Цветелина е завършила Националната спортна академия и има следдипломна квалификация по „Класически, източноазиатски, антицелулитни и козметични масажи“. Оттогава тя работи в областта на здравето и красотата и се специализира в различни козметични терапии и масажи.

closearrow-circle-o-downellipsis-v