Специални оферти и пакети

V.I.P - VERY IMPORTANT PET

ВАЛИДЕН ЗА
1 домашен любимец
ПЕРИОД
До 31.12.2023
ЦЕНА
От 130 €

Добре знаем, че домашните любимци са част от семейството. Вие и Вашият питомец сте винаги добре дошли при нас. Почивайте със стил с Вашия четириног другар и избягайте от ежедневието в някоя от нашите просторни и елегантно обзаведени стаи или апартаменти, където ще можете да откриете всичко, от което се нуждаете.

НАШЕТО ПАКЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА:

  • Нощувка в стая или апартамент по Ваш избор за Вас и Вашия питомец
  • Купички за храна и вода за домашния любимец
  • Специални изненади за Вашия специален най-добър приятел
  • Карта на града с отбелязани паркове, подходящи за разходка на домашни любимци – за да можете да се насладите на приятна разходка на чист въздух

Домашните любимци са не просто целият ни живот, те правят живота ни цял.

Вашият домашен любимец може да хареса още:

  • Поглезете другарчето си с някое от нашите специални менюта за домашни любимци – изберете между задушено телешко или пилешко месо с ориз на пара, свежи моркови и зелен фасул – на цена от 39 €, сервирано подходящи съдове за еднократна употреба
  • Можем да се погрижим за Вашия любимец, докато отсъствате – по запитване и при предварителна уговорка - 20 € на час
  • Можем да разходим Вашия любимец вместо Вас – по запитване и при предварителна уговорка - 15 € на разходка

ОБЩИ УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ НА ХОТЕЛА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ:

Пакетното предложение е валидно при настаняване в една стая/апартамент с не повече от един любимец – представител на малка до средно едра порода. Представители на агресивни породи не се допускат. Присъствието на домашни любимци, в което и да е от заведенията на територията на Хотела не се разрешава поради законово ограничение. Собственикът на животното носи пълна отговорност за установени имуществени вреди или вреди спрямо други лица, причинени от домашния му любимец. Хотелът си запазва правото да изиска допълнителна такса в размер на сума, съизмерима със стойността на установените щети.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ:

Колкото и старателно да планираме, обстоятелствата се променят, и ние добре разбираме това. Затова предлагаме гъвкави условия за анулация – ако отмените или промените Вашата резервация до 24 часа преди настаняването (check-in 15:00 ч.) , цялата сума ще бъде възстановена без допълнителни такси. При промени в резервацията след този срок, следва да бъде заплатена сумата само за първата нощувка. Ако нямате възможност да се настаните в предварително посочения ден, но искате да се възползвате от резервацията, следва да ни информирате предварително, в противен случай цялата резервация ще бъде анулирана.

УСЛОВИЯ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА:

За гарантиране на Вашата резервация ще бъде изискана валидна кредитна карта. Отмяна на резервация е възможно да бъде направена без начисляване на допълнителни такси съгласно условията за анулация.

За повече информация

Телефон: 02 445 75 75, Email: reservations@ghms.bg