Millennium MasterpieceDesigned to remain timeless

Забележителност
на хоризонта!

Шедьовър на гостоприемството

Grand Hotel Millennium Sofia елегантно въплъщава съчетание от модерен дизайн, иновативни концепции и безупречно обслужване. Поразителната 30-етажна сграда разполага с 400 просторни, светли и изящно обзаведени стаи. Разположен около 6-етажен атриум, с общо 14 съвременно оборудвани и мултифункционални зали с общ капацитет до 2000 гости, конгресният център Millennium Milestone е място за запомнящи се лични тържества и вдъхновяващи конференции. Разположеният на 3200 кв.м., спа и уелнес център Millennium Spa & Wellness предлага на своите посетители пълна гама от процедури и терапии, а също и достъп до модерен високотехнологичен фитнес център. Хотелът разполага и с 10 заведения, отличаващи се не само със забележителното си местоположение, но и със спиращите дъха панорамни гледки, изискан интериор и разнообразните кулинарни преживявания, които предлагат на своите гости. Измежду тях са ресторант с висша кухня за истински ценители, концептуален средиземноморски ресторант, скай бар с отваряем покрив, извисяващ се високо над града, както и единствен по рода си лаундж бар, разположен на 30-ти етаж, с 360-градусова панорамна тераса.

Модернистичният дизайн, умело комбиниран с най-съвременните технологии, превръща хотела в предпочитания избор на всеки съвременен пътешественик.

10

неповторими заведения, предлагащи зашеметяващи гледки над града

30

етажна сграда с хеликоптерна площадка на върха

400

изящно обзаведени стаи и апартаменти, разкриващи спиращи дъха гледки към планината и града

3200

квадратни метра, изпълнени с несравними спа изживявания в Millenium Spa & Wellness center

5000

квадратни метра триетажен Конгресен център, разположен около грандиозен 6-етажен атриум

На фокус
специални
оферти
Накратко
стаи и 
апартаменти

ПОЧИВКА. СПОКОЙСТВИЕ. УЕДИНЕНИЕ.

Отпуснете се комфортно сред стилната и елегантна обстановка и открийте своето убежище от напрежението на забързаното ежедневие, което сякаш се стопява всеки път, щом погледнете към хоризонта.

ресторанти
и барове

ВКУС. НАСЛАДА. БЛАЖЕНСТВО.

Кулинарнитe преживявания достигат до нови висини в нашите концептуални ресторанти и барове, отличаващи се със собствен почерк и уникална атмосфера. Макар и толкова различни, те имат нещо общо – във всеки един от тях сетивата Ви ще бъдат поглезени само с най-доброто.

спа
център

БЯГСТВО. БАЛАНС.РЕЛАКС.

Избягайте от градската шумотевица и се отдайте на безметежно спокойствие и спа изживявания от световна класа. Отделете време за себе си и се отпуснете след дългия ден като се посветите изцяло в ръцете на нашия екип терапевти.

. . . и още
Уникални моменти, които да запомните
сватбени
локации

Живот. Любов. Вечност.

За любов, продължаваща Милениум

В Гранд Хотел Милениум София ще Ви предложим перфектната локация за съвършеното сватбено тържество. Нашите елегантни бални салони с уникален интериор, в комбинация с личното отношение и внимание към детайлите, гарантират превръщането на Вашия Голям Ден в незабравимо изживяване. Експертният ни екип от сватбени консултанти ще Ви съдейства с подготовката на всеки един аспект от Вашето празненство, отдавайки дължимото внимание и на най-дребния детайл.

_Our Wedding offer_