Големият денЛЮБОВ. ЩАСТИЕ. ЕМОЦИИ.

Любов. Щастие. Емоции.Големият ден

Нека превърнем сватбения ден от мечта в реалност! Независимо дали мечтаете за голям бляскав прием или елегантно интимно събитие, нашите сватбени експерти ще се погрижат всеки детайл от Вашата сватба да е перфектен и уникален, каквато е и Вашата любов.

Кажете ДА в Grand Hotel Millennium Sofia
подготовка

Младоженски апартамент

Любов, която издига в небесата!

Извисете любовта си в небесата още в самото начало на празника. Изберете младоженски апартамент, в който да се подготвите за тържеството и където да се оттеглите в края на вечерта в романтична атмосфера с несравнима гледка.

подготовка

Бляскава брачна церемония

Вашето ДА завинаги!

Кажете "ДА" в някоя от нашите спиращи дъха просторни бални зали с естествена светлина. Трансформирайте Вашата любовна приказка в романтичен сонет в бална зала Шекспир, в лирична симфония в бална зала Моцарт или вдъхновяваща легенда в някоя от неподражаемите зали на Grand Hotel Millennium Sofia.

подготовка

Стилен коктейл за добре дошли

За Вашите специални гости!

Посрещнете гостите на този специален празник с еуфория от игриви мехурчета в чаша просеко и хармония от вкусни хапки за добре дошли. Впечатлете ги още повече, като ги поканите на терасата на феноменалния салон The Sphere Lounge, разкриващ 360-градусова гледка към града.

 
подготовка

Изискани сватбени менюта

Фрагмент от рая в чиния!

Специална селекция от пробуждащи сетивата класически ястия с модерен прочит. Създадени от нашите майстор-готвачи, за да поглезят и най-изисканото небце и да допълнят приказната атмосфера с незабравими вкусове и аромати.

 
подготовка

Изящна сватбена декорация

Еуфория от цветове!

Нашите декоратори и партньори ще преобразят всяка от магичните сватбени локации с разкошна декорация в любимите Ви цветове с ароматни букети, които да изпълнят специалния Ви ден с топли, сладки аромати, които да са с Вас през целия ден - в апартамента, на ритуала, по време на вечеря.

 
подготовка

After party с феноменална гледка

Парти на внушителните 120м над облаците

Извисете преживяването на гостите Ви до небесно ниво с уникално афтър парти и великолепна гледка към града. Завършете празника високо в небето с един от авторските коктейли в Ozone Skybar & Lounge, докато се наслаждавате на най-популярните ритми на музикалната сцена. Предварителни резервации са силно препоръчителни.

 

Свалете нашата сватбена брошура

Съгласен съм да получавам новини, промоции и маркетингове имейли от Grand Hotel Millennium Sofia, като мога да се отпиша по всяко време.

closearrow-circle-o-downellipsis-v