Време за безвремиеМилениум Спа & Уелнес Център

Времето има забележителен начин да ни показва най-важното и ние се вслушахме в съветите му. Така се роди Millennium Spa & Wellness - от искрено разбиране и страст към най-важните неща в живота - Вие и Вашето физическо и психическо благосъстояние.

Вашият оазис...
...вашето време!
Свети 
Валентин

Романтичен спа ден

Отдайте се на луксозен спа ден за двама в някой от нашите ексклузивни, частни спа апартаменти. Отпуснете се в успокояващата атмосфера, докато релаксирате в личния си спа оазис, последван от потапяне в нашия басейн или в личната ви хидромасажна вана. Избягайте от шума и суетата на ежедневието и прекарайте качествено време с любимия човек с нашето романтично спа изживяване. Резервирайте сега и създайте спомени, които ще останат за цял живот.

Открийте...

Оазисът на спокойствието

Милениум Спа & Уелнес Център

Спа съоръжения

Вдъхновен от философия на Аюрведа за петте природни елемента: земя, вода, въздух, огън и етер/пространство, Millennium Spa & Wellness Centre е Вашето място за едно преоткриващо и презареждащо изживяване.

Масажи & терапии

Потопте се в нов свят на физическо и психическо благополучие. Почувствайте се вдъхновени да открийте ползите от физическото и духовно благосъстояние по един нов и изключителен начин.

Авторски процедури

Anne Semonin & Forlle’d
Създадохме специално за Вас уникална селекция от авторски процедури в партньорство с едни от най-реномираните марки за високоефективна козметика, за да Ви предложим адаптирани терапии "по мярка". 

Частно Спа

Ексклузивни Спа апартаменти
Избягайте от ежедневието и се поглезете с ексклузивно спа изживяване, напълно необезпокоявани - в някой от нашите 3 луксозни спа апартамента.

COntact us:

Още информация за Милениум Спа и Уелнес Център
вижте нашето спа меню (PDF)

Работно време

Понеделник - Неделя 10:0020:00 ч.

Процедури

Понеделник - Неделя 10:00 - 19:00 ч.

Къде сме?

Гранд Хотел Милениум София
бул Витоша 89B, 1463 София

Контакти

Телефон: +359 2 445 70 50
Email: spa@ghms.bg

closearrow-circle-o-downellipsis-v