Където се случват чудесаMillennium Beauty Salon

Ние вярваме, че красотата идва отвътре, но е още по-прекрасно, когато засияе и отвън. Изживейте стил, спокойствие и изящество на едно място.

вашата красота...
...нашата мисия
сватбена
подготовка

Сватбено преобразяване

Големият ден е тук! Време е да съберете момичетата и да се подготвите за сватбата заедно, защото какво е булката без нейните шаферки? Превърнете подготовката в прекрасно прекарано време с най-близките си момичета. Просто седнете, отпуснете се и се насладете на питие, докато нашите професионалисти се погрижат да изглеждате наистина ослепително.

ПРЕоткриЙте СЕБЕ СИ

Коса

В Millennium Beauty Salon ни е грижа за косата. Вашата коса. Позволете ни да се погрижим за косата Ви и да Ви помогнем да изглеждате и да се чувствате зашеметяващо.

Нокти

Изберете бърз лак и оформяне или се насладете на маникюр или педикюр Ultimate Millennium, който включва хидратираща маска и релаксиращ масаж.

Продукти

Открийте нашата колекция от продукти за грижа за косата и ноктите от световна класа на нашите световноизвестни партньори – Balmain Paris & ProNails.

Нашия екип

Запознайте се с нашия невероятен екип от професионалисти, готови да Ви накарат да се чувствате и да изглеждате по най-добрия начин.

COntact us:

Millennium Beauty Salon - където се случват чудеса
Разгледайте нашите услуги (PDF)

Работно време

Всеки ден 10:0020:00

 

 

Къде сме?

Гранд Хотел Милениум София
бул. Витоша 89В, 1463 София, България

Контакти

Телефон: +359 2 445 70 50
Email: beauty.salon@ghms.bg

closearrow-circle-o-downellipsis-v