Сватбени салониСТИЛ. БЛЯСЪК. СЪВЪРШЕНСТВО.

Стил. Блясък. Съвършенство.Сватбени локации

Всеки един от сватбените салони на Grand Hotel Millennium Sofia ще Ви пренесе в различна магична обстановка, която перфектно ще приюти мечтите Ви и ще ги превърне в реалност в специалния ден.

Сватбен  прием
...за изключителни преживявания!
атмосфера
за дълготрайни
спомени

 

Всяка една от сватбените локации на Grand Hotel Millennium Sofia ще Ви пренесе в различна магична обстановка, която перфектно ще приюти мечтите Ви и ще ги превърне в реалност в най-специалния ден.

Разкошните зали и сватбени локации ще ви заинтригуват с простор, естествена светлина, стилен интериор и изящна декорация, която перфектно да допълни сватбената Ви украса.

Грандиозен старт на семейната приказка!
подготовка

Millennium Grand Ballroom

Грандиозен старт на семейната приказка

С площ от 765 кв.м. и капацитет до 360 седящи човека, естествена светлина и техническо оборудване от последно поколение, Millennium Grand Ballroom e перфектната зала за едно легендарно събитие в завладяващ дворцов стил. Стартирайте семейната приказка с грандиозно парти, което да остави трайни спомени на Вас и Вашите гости.

 

Съвет: За най-голям комфорт можете да изберете стилната зала Айнщайн за Вашата брачна церемония.

подготовка

Зала Шекспир

Романтичен сонет от Шекспир

С площ от 270 кв.м., капацитет до 260 седящи човека и феноменален остъклен таван, зала Шекспир е идеалното място да кажете заветното "ДА" под светлините на нощна София. Започнете семейното пътешествие и го превърнете в романтичен сонет от Шекспир.

 

Съвет: За най-голям комфорт можете да изберете остъклената зала Моцарт за Вашата брачна церемония.

подготовка

М салон

Планинска прелест

С капацитет до 60 седящи човека и кристалните си тераси и остъклени тавани, М Салон предоставя перфектна гледка към Витоша и е идеално място да стартирате семейния живот.

 

Съвет: За най-голям комфорт можете да изберете красивата зала Микеланджело за Вашата брачна церемония.

подготовка

Vienna Café & Restaurant

Любов, нежна като виенски валс

С капацитет до 130 седящи места и романтична атмосфера, вдъхновена от Art Nouveau стила на виенската гара, ресторант Vienna е идеалната локация за артистични младоженци, които мечтаят за необикновено събитие с личен отпечатък. Изтанцувайте първия семеен валс в изящния Vienna Café & Restaurant.

 

Съвет: За най-голям комфорт можете да изберете елегантната зала Да Винчи за Вашата брачна церемония.

Коктейл за добре дошли
подготовка

Тhe Sphere Lounge

Любов, която издига в облаците

Специално създадена, за да Ви издигне в облаците, The Sphere Lounge е перфектната локация за welcome drink, сватбена фотосесия, или частно afterparty. Уникалната 360º панорамна гледка над цяла София,  изискания стилен интериор и двете открити тераси ще издигнат Вашата любов високо над облаците.

подготовка

Изискан салон

За зашеметяващ прием

Фоайетата на Grand Hotel Millennium Sofia са идеални да посрещнете гостите си с чаша пенливо просеко и галещи небцето хапки. Докато финализирате последните щрихи покрай голямото събитие или сте на романтична фотосесия, Вашите гости ще отпочинат в една изискана неподражаема атмосфера.

уловете момента
подготовка

Пленителни гледки

Запазете момента завинаги

Величественият Grand Hotel Millennium Sofia предлага множество стилни и красиви локации за Вашата сватбена фотосесия. Независимо дали ще изберете да заснемете кадрите в стая с феноменална гледка към Витоша или София, легендарния атриум или The Sphere Lounge с уникалната 360° панорама ще имате превъзходни снимки от сватбата.

 

Свалете нашата сватбена брошура

Съгласен съм да получавам новини, промоции и маркетингове имейли от Grand Hotel Millennium Sofia, като мога да се отпиша по всяко време.

closearrow-circle-o-downellipsis-v