Вашата приказна сватбаРОМАНТИКА. ЛЮБОВ. ВЕЧНОСТ

РОМАНТИКА. ЛЮБОВ. НЕЖНОСТ.Grand Hotel Millennium Sofia

Впуснете се в най-романтичното приключение в живота си в пленителната атмосфера на Grand Millennium Sofia. Високо над града, нашитe сватбени локации предлагат неповторими панорамни гледки и ненадмината атмосфера за Вашето изключително сватбено тържество.

Заедно ще превърнем този незабравим ден в миг от приказка, която да помните цял един Милениум. 

4 изискани сватбени салона

2 салона с остъклени тавани

до 350 гости в Millennium Ballroom

400 стаи за вашите гости

Класическо меню с модерен туист

Впечатляващи панорамни гледки

Необикновен Art Nouveau салон

Екип сватбени професионалисти

изключителни  САЛОНИ
...за незабравими спомени!
Несравнима
атмосфера

Сватбени салони

Несравнима комбинация от величие и интимност, елегантна симфония от дворцов блясък и минимализъм, усещане за свобода, светлина и простор - всеки един от сватбените салони на Grand Millennium Sofiа предлага точно това, в самото сърце на София. 

Любов, която продължава Милениум!
View our Spa Menu (PDF)

Нека помислим...

Да планираме заедно

Вашата сватбена приказка

Подготовка

Подготовката за сватбата може да бъде колкото вълнуваща, толкова и предизвикателна. Със специалните пакети  от Millennium Beauty Salon и Millennium Spa & Wellness Center за дните преди събитието ще се погрижим да сияте отвътре и отвън на големия ден.

Големият ден

Нека заедно превърнем приказката в реалност. Открийте възможностите, които Grand Hotel Millennium Sofia предлага за Вашия незабравим ден - изтънчен сватбен прием, изискан коктейл, феноменална фотосесия в облаците и още.

И заживели щастливо

Започнете медения си месец още в първите часове на семейния живот. Отдайте се на заслужен релакс и спокойствие след голямото събитие, като се отпуснете напълно и си подарите лични моменти с любимия човек с нашите специални пакети.

ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

Вашата приказка има нужда от своята "фея орисница". Нашите сватбени експерти ще влязат в тази роля и ще превърнат и най-смелите Ви мечти за сватбата в реалност. Намерете отговорите на всичко, което Ви интересува за голямото събитие.

Свалете нашата сватбена брошура

Съгласен съм да получавам новини, промоции и маркетингове имейли от Grand Hotel Millennium Sofia, като мога да се отпиша по всяко време.

closearrow-circle-o-downellipsis-v