Сватбена ПодготовкаБезгрижност. Красота. Елегантност.

Време за мен . . .

Безгрижност. Красота. Елегантност.Сватбена подготовка

Нашият талантлив екип е тук, за да направи подготовката на Вашата сватба спокойна и безгрижна, оставяйки Ви достатъчно време за перфектните грим и прическа, както и ценно време за Вас и момичетата!

Време за мен
подготовка

ПОДГОТОВКА ЗА ГОЛЕМИЯ ДЕН

Сватбена прическа, грим, маникюр и педикюр

Дните преди големия ден могат да бъдат предизвикателни, но ние ще Ви помогнем да се отпуснете напълно, да засияете не само отвън, но и отвътре за големия празник. Със специалните предложения на Millennium Beauty Salon и Millennium Spa & Welness Centre ще релаксирате пълноценно и ще се подготвите за сватбения ден.

ВРЕМЕ С МОМИЧЕТАТА
подготовка

СПА МОМИНСКО ПАРТИ

Шампанско с момичетата в Millennium Spa & Wellness

Поглезете се с приятелките в неповторим спа апартамент със собствено джакузи, парна баня или сауна преди най-важното "ДА". Отдайте се на релакс и забавление в неповторимата атмосфера с чаша пенливо вино и подходящи апетитни хапки, докато обсъждате финалните детайли.

подготовка

СВАТБЕНО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ

Феноменална визия за булката и шаферките

Нашите талантливи експерти по преобразяването ще Ви помогнат да изберете най-подходящата визия според Вашия вкус и тема на сватбата. Отпуснете се в ръцете на специалистите от Millennium Beauty Salon и прекарайте часовете преди заветното "ДА" в компанията на любимите шаферки, докато се наслаждавате на чаша пенливо просеко и вкусни здравословни хапки.

подготовка

Mоминско парти в Ozone Sky Bar & Lounge

Last Night before Mr. Right!

Oтпразнувайте едно вдъхновено моминско парти на върха на София. С пакета Last Night before Mr. Right ще превърнете моминското парти в незаличим спомен за цял живот.

Свалете нашата сватбена брошура

Съгласен съм да получавам новини, промоции и маркетингове имейли от Grand Hotel Millennium Sofia, като мога да се отпиша по всяко време.

closearrow-circle-o-downellipsis-v