Balmain & ProNailsMillennium Beauty Salon

Balmain & ProNailsMillennium Beauty Salon

Открийте нашата колекция от продукти за грижа за косата и ноктите от световна класа на нашите световноизвестни партньори – BALMAIN Paris & ProNails.

Balmain hair couture
Private 
Spa Suite

Balmain Paris Hair Couture

Balmain Hair Couture има над 40-годишен опит в съчетаването на най-важните елементи за косата с най-новите тенденции от модния подиум. Balmain Hair Couture обръща специално внимание на детайлите и съвършенството и винаги изследва и създава нови технологии, за да гарантира най-качествените продукти. Всички колекции се състоят от малка, но пълна линия от само най-необходимите продукти. Всеки може да се докосне до френския лукс с продуктите на Balmain Hair и запазената им марка парижки аромат. Защото всяка жена трябва да се чувства като звезда на модно ревю.

pronails
Private 
Spa Suite

ProNails

ProNails е нашият доверен партньор за висококачествена грижа за ръцете, ноктите и краката.

Вие заслужавате не само най-доброто, но и най-красивото. Най-оригиналното. Най-необикновеното. Или най-финото. Най-изисканото. Най-личното. Или по-скоро най-силното изразяване. Така или иначе: заслужавате да заблестите. И ProNails Ви помага да направите точно това. Ето така ProNails пише история през последните 40 години!

closearrow-circle-o-downellipsis-v