Anne Semonin & Forlle'dМилениум Спа & Уелнес център

В колаборация с нашите всепризнати партньори, създадохме уникална колекция от авторски процедури, които можете да откриете единствено в Милениум Спа и Уелнес център.

лице и тяло

A new world of physical and mental well-being

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

A sumptuous collection of treatments for greater levels of relaxation

MEN’S ESSENTIAL ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ от Forlle’d

80 мин—209 лв.

Терапия, специално създадена, за да отговори на нуждите на мъжката кожа. Хидратира и подобрява метаболизма на кожните клетки, почиства дълбоко и има антибактериални свойства, благодарение на нискомулекулната хиалуронова киселина.

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ ОТ FORLLE’D

80 мин—189 лв.

Тази терапия хидретира в дълбочина кожата, възстановява минералния й баланс и имунитета й, като значително подобрява тена. Пълният курс от терапии гарантира дълготраен лифтинг ефект, елиминира мимическите бръчки и значително намалява свръхчувствителността на кожата.

"ПО МЯРКА" ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ ЗА ГОСПОДА ОТ ANNE SEMONIN

60 мин—179 лв.

Създадена специално за мъжката кожа, тази фито-ароматна терапия съчетава серуми, маски и специално подбрани минерални комплески за ефективно подхранване и поддържане на здрава кожа.

ТЕРАПИЯ "ПО МЯРКА" ОТ ANNE SEMONIN

60 мин—179 лв.

Тъй като кожата Ви е уникална, тази фито-ароматна терапия комбинира серуми, маски и минерални комплекси, специално подбрани за всеки гост, за да отговори на индивидуалните нужди на кожата.

БИОФИЛЪР ОТ FORLLE'D

80 мин—209 лв.

Уникална неинвазивна терапия, коригираща фини линии, бръчки и контура на лицето. С индивидуален подход към Вашата кожа, молекулярните съставки осигуряват незабавен лифтинг ефект и ще я направят съживена, стегната, гладка и сияеща.

ЕКСПРЕСНА ОЗАРЯВАЩА ТЕРАПИЯ ОТ FORLLE'D

30 мин—109 лв.

Подарете си експресно озаряване на вашето лице с подхранващата терапия с продукти на Forlle’d. Молекулярните съставки ще хидратират кожата ви в дълбочина и ще освежат тена.

ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ!

Повече релакс = повече подаръци

Вземете пакет от 5 терапии от ANNE SEMONIN или FORLLE’D и ние ще Ви подарим:
Масаж на лице или стъпала по Ваш избор
Продукти за домашна грижа от ANNE SEMONIN или FORLLE’D

Вземете пакет от 10 терапии от ANNE SEMONIN или FORLLE’D и ние ще Ви подарим:
Масаж на тяло по Ваш избор
Продукти за домашна грижа от ANNE SEMONIN или FORLLE’D

процедури за тяло

A sumptuous collection of treatments for greater levels of relaxation

РИТУАЛ "НОВА КОЖА" ОТ ANNE SEMONIN

80 мин—239 лв.

Този ритуал пробужда сетивата Ви, съчетавяйки детоксикиращ скраб за тяло с релаксиращ масаж с ароматни растителни масла. Уникален ритуал за върховно изживяване и невероятни резултати!

АНТИ-ЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ ОТ ANNE SEMONIN

80 мин—189 лв.

Перфектна комбинация за отслабване и стягане.Терапията комбинира действието на ръчен масажор с валяк за прецизиране и намаляване на ефекта “портокалова кожа” с помощта на 2 криомасажни сфери за осигуряване на тонус и еластичност.

ТЕРАПИЯ С РЕЛАКСИРАЩА КАЛ ОТ ANNE SEMONIN

80 мин—189 лв.

Успокояващ масаж за цялото тяло, комбиниран със самозагряваща се минерална кал с релаксиращи свойства, помагаща за освобождаване на мускулното напрежение. Идеален за възстановяване след дълго пътуване или преумора. 

ЛИФТИНГ КРИО ТЕРАПИЯ ОТ ANNE SEMONIN

80 мин—249 лв.

Тази озаряваща и тонизираща терапия съчетава стягащите и поздигащи ползи от криотерапията с ефективността на иновативните съставки с морски произход за незабавно сияние. Моментално заличава признаците на умора и възстановява тонуса, свежестта и жизнеността на кожата.

запитване за резервация

Контактни детайли

Дата и час на резервация

Авторски процедури

Приемам Политиката за поверителност на Гранд Хотел Милениум София.

Съгласен съм да получавам Новини и Оферти от Гранд Хотел Милениум София.

closearrow-circle-o-downellipsis-v