Масажи & TерапииМилениум Спа & Уелнес център

Потопете се в един напълно нов свят на физическо и душевно благоденствие. Вдъхновете се и открийте нови първокласни възможности за възстановяване и обновяване на духа и тялото.

масажи

Water| the sense of weightlessness |

Един напълно нов свят на физическо и душевно благоденствие

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

20 мин—89 лв. / 40 мин—109 лв. / 60 мин—149 лв.

Това е най-популярната разновидност на масажа, известна още като Шведски масаж. Комбинацията от внимателно подбрани натурални масла релаксира и тонизира тялото, стимулира имунната система и облекчава напрежението в мускулите.

АНТИ-ЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Частичен: 20 мин—99 лв. / Цялостен: 40 мин—119 лв.

Този терапевтичен масаж е насочен към активно стимулиране на лимфната система на тялото и спомага за видимото намаляване на появата на целулит.

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

20 мин—99 лв. / 40 мин—119 лв. / 60 мин—159 лв.

Този масаж е ефективен начин да се наблегне на конкретни болезнени и схванати проблемни части на тялото Ви. Перфектен начин за отпускане на напрежението при мускулни травми. Идеална терапия, спомагаща за оптимално бързо и качествено възстановяване след тренировка.

МАСАЖ С ТОПЛИ ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ

40 мин—129 лв. / 60 мин—179 лв.

Комбинация от релаксиращ масаж, акопресура и ароматерапия с успокояващ и отпускащ ефект, която ще облекчи стреса, натрупан в тялото Ви, ще помогне при безсъние, ще подобри кръвообращението и ще Ви зареди с нови сили. 

ТОЧКОВ МАСАЖ “АНГЕЛСКИ СТЪПАЛА”

20 мин—89 лв. 

Рефлексологията е допълваща терапия, основана на идеята, че различните зони на стъпалата съответстват на конкретни области от тялото. Масажът спомага за облекчаване на умората, безпокойството, безсънието и подобрява цялостното благосъстояние.

ДЕТСКИ МАСАЖ “КОКОСОВИ МЕЧТИ”

20 мин—89 лв.

Комбинация от масла и техники, специално създадена за нуждите на децата, с много любов и грижа. Кокосовото масло подобрява концентрацията, има релаксиращ ефект и укрепва имунната система, като нежно подхранва и овлажнява кожата.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ

60 мин—189 лв.

Вдъхновен от традиционните тайландски техники, този масаж спомага за освобождаване на напрежението дълбоко в тъканите на схванатите области на гърба и раменете. Достигнете цялостна хармония и приведете тялото, ума и душата си в едно. 

МАСАЖ РОЗА ДАМАСЦЕНА

60 мин—169 лв.

Масаж Българска Роза балансира организма, хармонизира тялото, ума и духа. Масажните техники ще докоснат и най-сензитивните точки от Вашето тяло, ще премахнат стреса и умората. Кожата се успокоява, хидратира и освежава, благодарение на лечебните свойства на маслото от роза Дамасцена.

Антистрес масаж

60 мин—149 лв.

Намалява стреса, отпуска натрупаното напрежение в мускулите и тонизира тялото. Подобрява кръвообращението, успокоява нервната система и подобрява съня.

ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ!

Повече релакс = повече подаръци

Вземете пакет от 5 масажа и ние ще Ви подарим:
Масаж на лице или стъпала по Ваш избор.

Вземете пакет от 10 масажа и ние ще Ви подарим:
Масаж на тяло по Ваш избор.

терапии

Разточителна колекция от терапии, чрез които да достигнете нови нива на релаксация.

Магнезиева терапия

80 мин—229 лв.

Премахва стреса, мускулните болки, умората и нарушенията на съня с вана с магнезиеви соли от Мъртво море и масаж с магнезиево олио. Спомагат за увеличаване на енергията, намаляване на болката, отпускане на мускулите и премахване на стреса и напрежението. 

AРОМАТЕРАПИЯ

60 мин—169 лв.

Изцяло персонализирана терапия за всеки гост. Нашият терапевт ще създаде пътешествие за сетивата, съобразено изцяло с предпочитанията Ви. Масажната техника и етеричните масла също ще бъдат избрани от Вас, за да създадем перфектната терапия.

Пилинг ТЕРАПИЯ

40 мин—139 лв.

Процедурата включва ексфолиране на цялото тяло със соли и ароматни масла от Мъртво море, което идеално изглажда и подхранва кожата. 

ТЕРАПИЯ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ

60 мин—189 лв.

Тази терапия докосва всичките Ви сетива. Успокояващият масаж с топли билкови торбички подобрява притока на кръв, намалява стреса и напрежението и релаксира както тялото, така и съзнанието Ви.

“HIGH PERFORMANCE” ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО

ЗА ГОСПОДАТА

60 мин—189 лв.

Този дълбокотъканен масаж, включващ затоплени евкалиптови торбички, хидратира, освежава и успокоява кожата. Евкалиптът също така подсилва имунната система и помага за премахване на стреса след дълъг ден.

ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ!

Повече релакс = повече подаръци

Вземете пакет от 5 масажа и ние ще Ви подарим:
Масаж на лице или стъпала по Ваш избор.

Вземете пакет от 10 масажа и ние ще Ви подарим:
Масаж на тяло по Ваш избор.

запитване за резервация

Контактни детайли

Дата и час на резервация

Масажи и терапии

Приемам Политиката за поверителност на Гранд Хотел Милениум София.

Съгласен съм да получавам Новини и Оферти от Гранд Хотел Милениум София.

closearrow-circle-o-downellipsis-v