Спа съоръженияМилениум Спа & Уелнес център

Spa FacilitiesMillennium Spa & Wellness Centre

Your urban oasis of tranquility, vitality, and regeneration. Inspired by the philosophy of the 5 elements of nature in Ayurveda culture: earth, water, air, fire, and ether, the Millennium Spa & Wellness Center will lead you on a voyage of essential wellness experience.

Оставете се да Ви поведем на пътешествие през петте елемента на природата. Решеният в естествени тонове, органични материали и натурални цветове интериор, в комбинация с изобилието от естествена светлина и чувството за простор, перфектно съответстват на стремежа за постигане на хармония с природата. На това пътешествие Вие ще възстановите енергията си и ще балансирате ума, тялото и душата, поемайки с всички сетива от жизнеността на всеки от елементите, въплътени в нашите аква и термална зони и зони за терапии.

Вода

Water| the sense of weightlessness |

Усещане за безтегловност

Панорамен СПА БАСЕЙН със солена вода

Плуването в басейн е лесен и приятен начин да се ободрите и тонизирате. Иновативната и безвредна технология за пречистване чрез солна електролиза  придава на водата лек солен нюанс, и допринася за благотворното й влияние върху кожата, косата и очите.

Хидромасажни вани

Ние хората се уповаваме на лечебните сили на водата още от най-древни времена. Насладете се на лековития ефект на хидромасажната вана и почуствайте как мускулите се разтоварват и освобождават от стреса, а натрупаното напрежение се разтваря във водата, отстъпвайки място на възвръщащите се в тялото Ви жизненост и баланс.

Единствена по рода си морска баня

Всички добре познаваме и ценим благотворното влияние на морето и морския въздух върху нашето здраве. Затова ние доведохме морето при Вас – просто вдишайте и се наслаждавайте! Въздухът в нашата Морска стая е допълнително обогатен с магнезий, сол, йод, кислород и отрицателни йони, за да повиши силите на имунната Ви система, да прочисти дихателните Ви пътища и да стимулира енергията, и концентрацията Ви.

Релаксираща парна баня

Прекрасна алтернатива на сауната. След посещението в Парната баня, кожата Ви много по-ефективно ще абсорбира ценните съставки от козметичните продукти и натуралните масла, освен това ще бъде по-чиста, по-мека и по-здрава.

Oриенталски хамам

Потопете се в магичния свят на Арабските нощи, обградени от затопления мрамор, докато се наслаждавате на процедури, пречистващи тялото и ума.

Приключенски душове

Изумителна комбинация от различни по интензивност водни струи с варираща температура и сила, придружени от тематични музикални и светлинни ефекти, която действа освежаващо и стимулира кръвообръщението, а също и ефективно прогонва умората и стреса. Поведете приключенския си дух на изненадващо пътешествие – започвайки от разхлаждащите тропически дъждове, чак до ледената свежест на полярните виелици.

Зареждаща ПЪТЕКА НА ЗДРАВЕТО

Тези няколко на пръв поглед обикновени ванички с топла и студена вода, всъщност, са истинско чудо. Една бавна разходка през тях облекчава болката, стимулира кръвообръщението и метаболизма, и деликатно масажира стъпалата, като паралелно с това предизвиква прилив на енергия и създава усещане за лекота.

Арома ванички за крака

Прекрасен начин да се поглезите. Топлата и отпускаща вана за крака редуцира стреса, благоприятства понижаването на кръвното налягане и спомага за възстановяването на вътрешния баланс.

Освежаващ леден фонтан

Леденият водопад ще Ви дари с незабравимо охлаждане след посещение на сауна или парна баня и ще Ви помогне да се подготвите за следващата стъпка от Вашето спа приключение.

Огън

Озаряващ дух

Успокояваща ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

Специалните инфрачервени лампи затоплят тялото, като едновременно с това облекчават болката и редуцират стреса. Препоръчваме да се комбинира с нашите анти-целулитни процедури за забележителни резултати. Инфрачервената сауна осигурява всички положителни ефекти от Финландската сауна, но е по-щадяща и по-подходяща за хора със здравословни проблеми, заради по-ниската температура.

Панорамна финландска сауна

Сауната предразполага към пълноценно отпускане и релакс. Множеството здравословни ползи от нея опредлено не са за пренебрегване, сред тях благотворният ефект върху сърдечносъдовата система, редуцирането на стресовите равнища, облекчаването на болката и приноса към по-лесното преодоляване на определени кожни проблеми.

Уютна камина

Зоната за релакс с истинска камина е едно несъмнено специално място, където можете просто да се разположите удобно на затоплените пейки и да се отпуснете за момент между процедурите, наслаждавайки се на пламъка огъня.

Въздух

Усещане за свобода

Релакс зона с ВОДНИ ЛЕГЛА и зареждащи гледки

Носете се по повърхността без усилие и се отпуснете в меката прегръдка на водните легла. Позволете на всичките Ви тревоги да отплават далеч от Вас и изпитайте приятното чувство на безтегловност, наслаждавайки се едновременно на облекчаващия ефект от водното легло и на зашеметяващата гледка към планината.

Тепидариум релакс зона с гледка към планината

Просто полегнете, отпуснете се и се насладете на облекчаващата топлина от каменните легла, в съчетание с величествената гледка към Витоша планина.

Земя

Усещане за стабилност и сила

Натурална солна стая

Халотерапията е природен дар, стимулиращ имунитета и подобряващ тонуса на тялото. Има цялостен позитивен ефект върху дихателната система, а също и върху кожата. Нашият модерен халогенератор създава контролиран терапевтичен микроклимат, като допълнително обогатява въздуха с ценни микроелементи. Пълен релакс в комбинация с ползите от солта за здравето – перфектно решение за цялото семейство.

Благотворна БИЛКОВА САУНА

Презаредете едновременно тялото и душата си в нашата билкова сауна. Комбинацията от парата и вдишването на билкови аромати се отразява ползотворно както на кожата, така и на дихателните пътища, като същевременно подпомага организма при освобождаването от натрупаните токсини. Температурата в билковата сауна достига от 50 до 70°C, ето защо препоръчителната продължителност на престоя вътре е 15 минути.

Етер

Усещане за спокойствие и безметежност

3500 кв.м ОАЗИС НА СПОКОЙСТВИЕ, облян в естествена светлина

Зашеметяващи гледки към градския парк и Витоша планина

closearrow-circle-o-downellipsis-v