Ориенталски хамамМилениум Спа & Уелнес център

Потопете се в невероятна симбиоза между източните традиции и съвременната грижа за кожата! Отпуснете се в топлите прегръдки на нашия хамам, докато терапевтите ни глезят както тялото, така и сетивата Ви.

хамам терапии

A sumptuous collection of treatments for greater levels of relaxation

ХАМАМ РИТУАЛ СЪС СОЛИ И АРОМАТНИ МАСЛА

40 мин—229 лв

Невероятна симбиоза между традиция и съвременна грижа за кожата! Отпуснете се в топлата прегръдка на нашия хамам и се отдайте на перфектно полиране на кожата с ароматен скраб, изпълнен с подхранващи масла. Процедурата започва с адаптиране на тялото в хамама 10мин. Следва ексфолиране на кожата със соли и ароматни масла. Процедурата завършва с масаж на скалпа и нежно измиване на косата и тялото.

ХАМАМ ПИЛИНГ /КЕСЕ/

40 мин—189 лв.

Ориенталският пилинг „Кесе“ е традиционна източна процедура за почистване на цялото тяло със специална ръкавица от копринени конци, която премахва мъртвите клетки, стимулира и подобрява кръвообращението. Процедурата започва с адаптиране на тялото в хамама 10мин. Следва обтриване на тялото с кесе, последвано от пенен масаж. Процедурата завършва с нежно измиване на косата и тялото.

ХАМАМ РИТУАЛ МИЛЕНИУМ

120 мин—389 лв.

Луксозен, глезещ тялото и сетивата ритуал, започващ с адаптиране на тялото в хамама 10мин. Следва пречистване на кожата със соли и ароматни масла, които ще премахнат мъртвите клетки и подхранят кожата Ви. За да бъде Вашето Спа приключение съвършено, ритуалът ще продължи в един от нашите спа терапевтични кабинети с релаксиращ и хидратиращ масаж , който ще премахне стреса и умората, обнови кожата Ви и ще я направи копринено мека. Отдайте се на изкушението, наречено Хамам Ритуал Милениум!
запитване за резервация

Контактни детайли

Дата и час на резервация

Процедури

Приемам Политиката за поверителност на Гранд Хотел Милениум София.

Съгласен съм да получавам Новини и Оферти от Гранд Хотел Милениум София.

closearrow-circle-o-downellipsis-v