Ориенталски хамамМилениум Спа & Уелнес център

Потопете се в невероятна симбиоза между източните традиции и съвременната грижа за кожата! Отпуснете се в топлите прегръдки на нашия хамам, докато терапевтите ни глезят както тялото, така и сетивата Ви.

хамам терапии

A sumptuous collection of treatments for greater levels of relaxation

ХАМАМ РИТУАЛ С ПЕРЛЕН ПИЛИНГ от Anne Semonin

50 мин—189 лв

Невероятна симбиоза между традиция и съвременна грижа за кожата! Отпуснете се в топлата прегръдка на нашия хамам и се отдайте на перфектно полиране на кожата с ароматен перлен скраб, изпълнен с подхранващи масла, розов кварц и фин пясък от Бора Бора. Процедурата започва с адаптиране на тялото в хамама. Следва пречистване на кожата с луксозен скраб. Ритуалът завършва с лек масаж с подхранващ крем, който успокоява кожата и я прави копринено мека. Вашето приятно изживяване ще бъде допълнено с ароматен чай за балансиране на организма в зоната ни за релакс.

ХАМАМ ПИЛИНГ /КЕСЕ/

40 мин—139 лв.

Ориенталският пилинг „Кесе“ е традиционна източна процедура за почистване на цялото тяло със специална мека ръкавица от копринени конци, която премахва мъртвите клетки, стимулира и подобрява кръвообращението. Извършва се върху предварително затоплено и напарено тяло. Тази термо-терапевтична процедура повишава защитните сили на организма и забавя процесите на стареене. Кожата ви ще е мека и еластична. Процедурата завършва с нежно измиване на косата и тялото.

ХАМАМ РИТУАЛ МИЛЕНИУМ от Anne Semonin

120 мин—309 лв.

Луксозен, глезещ тялото и сетивата ритуал, използващ анти-оксидантната и подмладяваща сила на червеното грозде, сорт "Кюве Специал" в комбинация с топлина. Гарантира пълен детокс и подпомагане на обменните процеси в организма, хидратация, стягане и подхранване на кожата. Ритуалът стартира с адаптиране на тялото в предварително подготвения за Вас хамам. Следва дълбоко пречистване на кожата със смес от фино смлени гроздови семки и натурално масло с витамини. По време на ексфолирането се отделят естествено съдържащите се в гроздето анти-оксаднтни съставки, които проникват в кожата благодарение на добавеното в скраба натурално масло и меката топлина на хамама. Кожата е перфектно подготвена за нанасяне на подмладяващата маска от концентриран гроздов екстракт, идеална за уморена кожа без тонус. Докато маската извлича токсините, обновява и енергизира кожата, Вие ще се насладите на невероятен скалп масаж с натурално масло, едновременно отпускащ тялото и възвръщащ красотата на косата. След неустоимата за сетивата и тялото игра на топлина и аромати, ще бъдете удобно настанени в специално подготвения за Вас шезлонг в зоната за релакс. Чаша топъл чай или освежаваща напитка ще възстановят хидро-баланса в организма Ви. За да бъде Вашето Спа приключение съвършено, ще Ви отведем в уюта на стаята за терапии, където ще Ви предложим адаптиран масаж на цялото тяло. Отдайте се на изкушението, наречено Хамам Ритуал Милениум!
запитване за резервация

Контактни детайли

Дата и час на резервация

Процедури

Приемам Политиката за поверителност на Гранд Хотел Милениум София.

Съгласен съм да получавам Новини и Оферти от Гранд Хотел Милениум София.

closearrow-circle-o-downellipsis-v