Специални оферти и пакети

Да докоснеш облаците

ВАЛИДЕН ЗА
2 гости
ПЕРИОД
До 31.12.2024
ЦЕНА
от 238 €

Протегнете ръце, за да докоснете облаците от най-високата точка в града. Насладете се на изкушаващи напитки във висините, вземете вана точно под небето, прегърнете възможността за безметежно излежаване в стая Премиум плюс и разкошна закуска.

НАШИЯТ ПАКЕТ ВКЛЮЧВА

  • Настаняване в стая Премиум плюс
  • Богата закуска комплимент
  • Напитки за добре дошли и вкусни хапки в Ozone Skybar & Lounge
  • Шоколад, ягоди и пенливо вино сервирани в уюта на стаята Ви
  • Спа пакет в стаята със спа соли и масла

Да се срещнем на седмото небе?

МОЖЕТЕ ДА ДОБАВИТЕ СЪЩО:

  • Сирене и плодове – не са ли перфектна комбинация? Вземете изкушаващо плато с разнообразни сирена и плодове, доставено директно в стаята Ви - 16 €
  • Настаняване в апартамент – извисете Вашето специално преживяване до апартамент „Executive“ - 80 € / на вечер
  • Спа терапия за двама – поглезете се в компанията на любимия човек в самостоятелна стая за масаж с джакузи, шоколадова или медена терапия, напитка за добре дошли, комбинирана с плато плодове

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Цената е за двойно настаняване, с включен ДДС и всички изброени по-горе услуги.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ:

Колкото и старателно да планираме, обстоятелствата се променят, и ние добре разбираме това. Затова предлагаме гъвкави условия за анулация – ако отмените или промените Вашата резервация до 24 часа преди настаняването (check-in 15:00 ч.) , цялата сума ще бъде възстановена без допълнителни такси. При промени в резервацията след този срок, следва да бъде заплатена сумата само за първата нощувка. Ако нямате възможност да се настаните в предварително посочения ден, но искате да се възползвате от резервацията, следва да ни информирате предварително, в противен случай цялата резервация ще бъде анулирана.

УСЛОВИЯ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА:

За гарантиране на Вашата резервация ще бъде изискана валидна кредитна карта. Отмяна на резервация е възможно да бъде направена без начисляване на допълнителни такси съгласно условията за анулация.

За повече информация

Телефон: +359 2 445 75 75Email: reservations@ghms.bg