Специални оферти и пакети

Парти над града в The Sphere

ВАЛИДЕН ЗА
минимум 50 гости
ПЕРИОД
До 30.12.2024
ЦЕНА
от 70 € на човек

The Sphere Lounge ще Ви плени с поразителен интериор и атмоСФЕРА . Без значение дали ще се разположите удобно до прозореца, ще поемете глътка свеж въздух на терасата или ще танцувате на дансинга, главна атракция ще бъдат спиращите дъха гледки.

НАШЕТО ПАКЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА:

  • Наем на уникален лаундж в рамките на 5 часа
  • Нощувка за двама в Премиум стая с включена закуска
  • Неповторими гледки от 360-градусова панорамна тераса
  • Ползване на 5 паркоместа

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО:

  • А защо да не зашеметите скъпите си гости с дегустация на пури и премиум коняци?! Оставете се да Ви поведем на пътешествие за сетивата, преливащо от изящни и смели аромати, цветове и вкусове. Или пък защо не дегустация на шампанско и хайвер?
  • Специалната вечер без усилия би могла да премине в шеметно парти с танци, дансинг и специални ефекти, под вещото ръководство на професионален DJ
  • Не пропускайте да обавите настроение и тематичен финален щрих с подходяща декорация; създайте Вашата вълнуваща концепция, облечена в звук и светлина, и ние ще я превърнем в реалност;

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Всички посочени цени са с включен ДДС.

Моля, имайте предвид, че посоченият брой гости в пакетното предложение - 50 човека, съответства на броя гости, които биха се чувствали комфортно в рамките на пространството на лаундж „Сферата“ . Ако предпочитате да отбележите своя специален повод в лаундж „Сферата“, но с по-малък брой гости, следва да бъде изискана фиксирана минимална консумация.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ:

Колкото и старателно да планираме, обстоятелствата се променят, и ние добре разбираме това. Затова предлагаме гъвкави условия за потвърждаване и анулация – ако се налага да отложите събитието поради непредвидени обстоятелства, може да разчитате на нас – ще Ви съдействаме в избора и определянето на следваща, подходяща за Вас дата.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ:

Телефон: +359 2 445 75 95, Email: events@ghms.bg